Aanmelden

Aanmelden kan eenvoudig en direct online via onderstaand inschrijfformulier.

 

De Stichting Nederland Reanimeert (SNR) heeft zich als doel gesteld om heel Nederland Hartveilig te maken. Dit willen we bereiken door zo veel mogelijk mensen op te leiden tot burgerhulpverlener. Dit doen wij door het aanbieden van een gedegen opleiding in het reanimeren en het gebruiken van een Automatische Externe Defibrillator (AED). Alle lessen worden verzorgd door docenten uit de praktijk.

Tijdens een 3 uur durende les leert u het theoretische kader en past deze direct toe in de praktijk. Waarbij u de geleerde theorie meteen toepast door middelen van praktische vaardigheden die u oefent op een pop. We maken u bewust van het feit dat een reanimatie nooit op de ideale plaats gebeurt en met tips/trics maken we het veilig werken u eigen. Aan het einde van de les kunt als het nodig is uw aangeleerde vaardigheden met vertrouwen in de praktijk toepassen.

Kosten

De reanimatietraining bij Stichting Nederland Reanimeert kost u ?40,-, waarbij u een lesboek ontvangt. De overige kosten worden gebruikt voor het huren van een nette locatie, goede materialen en de inzet van een gecertificeerde enthousiaste docenten die werkzaam zijn in de praktijk. Daarbij komt dat indien er van dit bedrag geld overblijft dit door de SNR wordt gebruikt om Nederland Hartveiliger te maken door de aanschaf van AED?s en/of AED kasten.

We zijn partner van de Hartstichting waardoor de lessen door de meeste zorgverzekeraars deels of geheel worden vergoed. Dit kunt u controleren via de button: Krijgt je de cursus vergoed?

Sommige zorgverzekeraars vergoeden de reanimatiecursus.

Aanmelden

  • Betaling Voor de betaling van het cursusgeld ontvangt u na aanmelding per e-mail een factuur die u vóór aanvang van de cursus dient te betalen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.